Webdesigner Dendermonde, Website ontwikkelaar Dendermonde, bedrijfswebsite laten maken, Professionele website bouwen, Betaalbare website ontwerper, Online aanwezigheid verbeteren, Webontwikkeling kmo, reclamebureau, marketingbureau, grafisch ontwerp, grafisch vormgever Dendermonde, ohmygods vormgevers
Webdesigner Dendermonde, Website ontwikkelaar Dendermonde, bedrijfswebsite laten maken, Professionele website bouwen, Betaalbare website ontwerper, Online aanwezigheid verbeteren, Webontwikkeling kmo, reclamebureau, marketingbureau, grafisch ontwerp, grafisch vormgever Dendermonde, ohmygods vormgevers

GewoonBen

Een website laten maken? Een webshop laten bouwen?

GewoonBen is een webdesignbureau gespecialiseerd in het creëren van pittige websites , smaakvolle webshops en gekruide e-mailmarketing.

We zijn meesterkoks in het combineren van de juiste ingrediënten om een online smaakexplosie te creëren die je doelgroep niet kan weerstaan.

Lekkere bereidingen

Lekker gegeten?

Onze webdesign menukaart

Merkidentiteit

Grafisch ontwerp

Huisstijl & Logo

Fotografie & video

Copywriting

Gebruikservaring

Analyseren gebruikersgedrag

Analyseren doelgroep(en)

Toegankelijkheid - Inclusie

E-mailmarketing

Website laten maken?

Ecologisch Webdesign

E-commerce & Webshops

Social Media

Adverteren, SEO & SEA

Onderhoud

Beveiliging

Analyse en rapportage

Back-ups

Updates

Ben je klaar om online gezien te worden en te groeien?

Een eenmanszaak, een vzw of een grote onderneming? Geen enkel project is te groot of te klein voor ons.

Wil je een website laten maken of een webshop laten maken? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend.

Website laten maken?

Contact - Let's talk

Veelgestelde vragen

Webdesign & E-commerce

GewoonBen probeert haar websites steeds zo ecologisch mogelijk te maken. Wil je weten hoe weten dit precies doen? Lees dan dit artikel.

Een professioneel webdesignbureau is gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en functionele websites die de gebruikerservaring verbeteren. We ontwerpen responsieve websites, ontwikkelen gebruiksvriendelijke interfaces en implementeren SEO-strategieën voor online zichtbaarheid.

Dat kan zeker! En straffer nog, het is niet eens zo moeilijk. Wil je regelmatig zelf teksten, afbeeldingen en pagina’s kunnen aanpassen? Producten toevoegen aan je webshop, bestellingen bekijken of prijzen aanpassen? We maken voor jou en je collega’s een tutorial op maat.

Dankzij het gebruik van een contentmanagementsysteem (CMS) en onze handige tutorials wordt het kinderspel om zelf aanpassingen te doen.

De kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van uw website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de gewenste functies en het niveau van maatwerk dat u nodig heeft. We bieden gratis gepersonaliseerde offertes aan op basis van uw specifieke eisen en budget.

GewoonBen streeft ernaar om betaalbare oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk.

Absoluut! Bij GewoonBen blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste webdesigntrends, technologieën en best practices. We streven ernaar om onze ontwerpen altijd fris en innovatief te houden, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze ontwerpers zijn gepassioneerd over hun vakgebied en streven naar continue verbetering.

Ja, GewoonBen biedt uitgebreide website-onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en optimaal functioneert. We nemen de verantwoordelijkheid voor regelmatige updates, back-ups, beveiligingspatches en technische ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te maken over de technische aspecten van uw website.

Onze proactieve aanpak helpt om potentiële problemen te voorkomen en een vlotte werking van uw website te garanderen.

Ja, we kunnen meertalige functionaliteit implementeren op uw website om uw internationale doelgroep te bereiken. Met meertalige ondersteuning kunnen uw bezoekers eenvoudig de taal van hun voorkeur kiezen, waardoor uw bereik en betrokkenheid worden vergroot. Ons team is ervaren in het omgaan met meertalige websites. We zorgen ervoor dat de inhoud vloeiend en correct wordt vertaald.

Ja, bij GewoonBen is SEO (Search Engine Optimization) een essentieel onderdeel van onze ontwerp- en ontwikkelingsaanpak. We hanteren bewezen SEO-best practices om ervoor te zorgen dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor uw zichtbaarheid wordt vergroot en uw online aanwezigheid wordt versterkt.

Van de optimalisatie van metagegevens en URL-structuur tot responsieve en snel ladende pagina’s, we streven ernaar om uw website een solide basis te geven voor online succes.

GewoonBen biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder maatwerk-webdesign om een unieke online aanwezigheid te creëren die perfect past bij uw bedrijf. Al onze websites zijn responsief. Dat wil zeggen dat de websites zich aanpassen aan verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Daarnaast hebben we expertise in SEO-optimalisatie, waardoor uw website beter vindbaar wordt in zoekmachines en meer organisch verkeer kan genereren. Voor bedrijven die een online winkel willen starten, bieden we e-commerce integratie aan om een naadloze en veilige online winkelervaring te bieden aan uw klanten.

Algemene vragen

GewoonBen kan je bedrijf helpen groeien door een op maat gemaakte marketingstrategie te ontwikkelen die is afgestemd op jouw doelstellingen. We identificeren je doelgroep, analyseren de markttrends en concurrentie, en creëren effectieve marketingcampagnes om je merkbekendheid te vergroten, leads te genereren en de conversie te verhogen.

GewoonBen bedient bedrijven van verschillende omvang, van startups en vzw’s tot gevestigde ondernemingen. We passen onze diensten aan om aan de unieke behoeften van elk bedrijf te voldoen, ongeacht de omvang.

Of jouw bedrijf klein of groot is, we hebben de expertise om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen die bij je budget passen.

We bieden een uitgebreid scala aan marketingdiensten, waaronder strategische marketingconsulting, merkontwikkeling, grafisch ontwerp, webdesign, digitale marketing, traditionele reclame, sociale media-marketing, e-mailmarketing, contentcreatie, videoproductie en evenementenpromotie.

We werken nauw samen met onze klanten om de juiste mix van diensten te bepalen die het beste aansluit bij hun behoeften en doelen. Check onze menukaart voor meer informatie.

De kosten van onze marketingdiensten variëren afhankelijk van de omvang van het project, de gekozen diensten en de gewenste resultaten. We bieden vrijblijvend op maat gemaakte prijsopgaven voor elke klant op basis van hun specifieke behoeften.

Neem contact met ons op voor een gratis consult en offerte om meer te weten te komen over onze tarieven en hoe we je kunnen helpen.

Ja, we bieden graag langetermijnondersteuning aan onze klanten. Hoewel we ook projectmatig werken, geloven we dat consistente en voortdurende inspanningen de beste resultaten opleveren op lange termijn.

We zijn toegewijd om waarde toe te voegen aan jouw bedrijf en kunnen je helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van doorlopende marketingcampagnes, het beheren van sociale media-accounts en het optimaliseren van SEO-strategieën, allemaal om ervoor te zorgen dat jouw merk blijft groeien en bloeien.

Het is heel eenvoudig om met ons marketingbureau aan de slag te gaan. Je kan contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons online contactformulier invullen op onze website.

We plannen graag een vrijblijvend gesprek in om je behoeften en doelstellingen te bespreken. Op basis daarvan zullen we een op maat gemaakt plan voorstellen en een duidelijke offerte aanbieden. Zodra je akkoord gaat, kan het creatieve proces beginnen. Niet akkoord met het voorstel? Nog steeds even goede vrienden.

Ah, de oude “spieken bij de buren” strategie. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kopiëren wat anderen doen, geloven we in unieke en creatieve oplossingen. Laten we een op maat gemaakte strategie bedenken waarmee jouw merk opvalt als een eenhoorn tussen de alledaagse paarden.

Laten we samenwerken en jouw marketingavontuur een onvergetelijke reis maken, vol gelach, creativiteit en natuurlijk, succes! 😉 

Druk ESC om te sluiten

GewoonBen.be