Webdesigner Dendermonde, Website ontwikkelaar Dendermonde, bedrijfswebsite laten maken, Professionele website bouwen, Betaalbare website ontwerper, Online aanwezigheid verbeteren, Webontwikkeling kmo, reclamebureau, marketingbureau, grafisch ontwerp, grafisch vormgever Dendermonde, ohmygods vormgevers

Kennisbank

Vreemde websites: Zes rare websites

Rare websites

Vreemde websites: Zes rare websites

# bizar # creatief # webdesign # website laten bouwen
Just for fun hebben we een lijstje gemaakt met enkele rare websites die we tegenkwamen op het internet. Houd er rekening mee dat deze websites een uniek en soms bizar karakter hebben en mogelijk niet geschikt zijn voor ieders smaak. Je zal ook niet veel wijzer worden door de websites te bezoeken maar wie weet vind je het gewoon leuk om te doen. Hieronder een lijst met 6 vreemde websites.

De lijst

1. The Useless Web (www.theuselessweb.com) – Deze website brengt je naar andere nutteloze en vreemde websites telkens wanneer je op de knop “Take me to another useless website” klikt.

2. Cat Bounce (www.cat-bounce.com) – Op deze website stuiteren er overal katten op je scherm.

3. Zombo (www.zombo.com) – Een mysterieuze en bizarre website die je begroet met de woorden “Welcome to Zombo” en je een reeks vreemde en betekenisloze zinnen vertelt.

4. Staggering Beauty (www.staggeringbeauty.com) – Een website met een wormachtige figuur die wild beweegt wanneer je de muis beweegt.

5. Eel Slap (www.eelslap.com) – Deze website stelt je in staat om een virtuele paling te gebruiken om een persoon in het gezicht te slaan.

6. Falling Falling (www.fallingfalling.com) – Een hypnotiserende website waarin je een continue vallende animatie ziet.

Slot

Deze websites zijn slechts enkele voorbeelden van de vele vreemde en bizarre sites die er zijn. Het verkennen van deze websites kan soms verrassend en grappig zijn, maar wees voorbereid op het onverwachte!

Wil je ook een vreemde website? Of toch liever een 'normale'? Aarzel niet en contacteer ons!

We staan klaar om je project of onderneming een ferme schop onder zijn achterwerk te geven en het te laten floreren.

Let'sTalk.

Contact - Let's talk

Random kennis

Druk ESC om te sluiten

GewoonBen.be